Concurs 21-29 Noiembrie 2020

CONCURS 21-29.11.2020​

✨ 🎁 GIVEAWAY 💝🌟

Se apropie luna cadourilor si impreuna cu Olivia si Florin de la @foxteamcoachcouple va oferim cadou un kit complet pt diminuarea aspectului liniilor fine de expresie și al ridurilor marca HerbaLife💝

Kitul conține:
✨ Demachiant cu efect calmant pe baza de Aloe-50ml
✨ Crema hidratanta pt strălucirea zilnica- 15ml
✨ Gel tonifiant pt ochi
✨ Crema hidratanta pentru ochi
✨ Crema regeneratoare de noapte
⬅️Swipe left pentru mai multe detalii😇

Pentru a participa la concurs trebuie sa mergi pe pagina de Instagram @baby_friendly_recipes si sa urmezi pasii:
✅ follow @jos_baby_friendly_recipes si @foxteamcoachcouple (persoanele care dau unfollow dupa concurs, nu vor mai putea participa la concursuri viitoare; persoanele care au participat in trecut la concursuri si ulterior au dat unfollow, iar acum au revenit cu follow si participare la concurs, nu vor fi inscrise in giveaway)
✅ like & save postarii si la 3 poze de la fiecare cont
✅ tag 3 prieteni care ar putea fi interesati de concurs (fara tag conturi persoane publice sau branduri)
💚share in story a giveaway-ului nu este obligatoriu, dar ne ajuta sa ducem vestea mai departe😇🙏

Inscriere se poate face pe ambele conturi, @jos_baby_friendly_recipes si @foxteamcoachcouple . Va fi ales un castigator de pe fiecare pagina, iar ulterior se va stabili un singur castigator din cei 2 selectati.

Concursul se va incheia duminica, 29 Noiembrie, ora 23:59 (Ora Romaniei) iar castigatorul va fi anuntat in 24h in story si ca update la aceasta postare.
Castigatorul va fi ales prin random.org si trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus. Neindeplinirea uneia dintre ele va duce automat la extragerea unui alt castigator.
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei si nu este asociat sau administrat de Instagram.

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2020 #concurs #concursromania #cadou #cadouri #cosmetics #herbalife #herbalifeskin #herbalifeskincare #cosmetice #kitcosmetics #kitcosmetice #crema #demachiant #gel #dermatologiccosmetics #dermatologictested #wellbeing #foxteam #healthylifestyle #healthylife #healthyfood #positivevibes #positivenergy #josbabyfriendlyrecipes