Despre mine

Buna, eu sunt Ioana, zis si Jo!

Povestea mea nu incepe cu “de mic copil am fost pasionat de bucatarie…si-mi aduc aminte cu drag cum stateam pe langa mama si o ajutam la prajituri…iar ani buni mai tarziu, cu sprijinul familiei, am reusit sa duc pasiunea la nivel de afacere…si sper ca ai mei copii sa mosteneasca pasiunea mea si sa o duca mai departe…”

Well, NU! :)) Povestea mea este…altfel…

Despre mine
Despre mine

Da, si eu imi aduc aminte cu drag de mama, cum imi faceau toate poftele culinare (si nu numai), si stateam pe langa ea sa o zoresc sa termine mai repede prajitura… Si da, acum am 1000% sprijinul familiei…si sper sa reusesc sa transmit cat mai multor persoane ceea ce cred eu, si anume ca retetele pot fi deopotriva SANATOASE, foarte GUSTOASE, dar cel mai important, USOR SI RAPID DE PREPARAT! Cat despre copiii mei, o sa-i ghidez in a-si descoperi pasiunile, si ii voi sustine in a le urma!

Si ca sa trec la subiect, am fost o sclifosita la mancare! Da’ sclifosita, nu gluma! Practic nu mancam nimic! Mi se parea o asa pierdere de vreme chestia asta cu mancatul…pfff! M-au si testat ai mei parinti, lasandu-ma o zi nemancata, sa vada daca cer de mancare…si nu! N-am cerut! (Poate o fi fost o super zi pentru mine, copil fiind, ca nu ma terorizeaza nimeni cu mancarea! :)) )

Despre mine
Despre mine

Lucrurile s-au mai schimbat pe parcursul anilor…nesemnificativ insa.. Spre maturitate (in jurul varstei de 30 de ani) am descoperit cu adevarat mancarea…si dulciurile…mmm!!! Dar cel mai important, am inteles de ce macarea mamei era atat de apreciata si de laudata de toti cei care ii gustau bucatele: pentru ca este de-a dreptul DE-LI-CIOA-SA!!! Unde mai pui ca gateste si super sanatos, fiind (exagerat – din punctul meu de vedere) atenta la ingredientele pe care le foloseste.

Eh, si uite-asa, perspectiva mea despre bucatarie s-a schimbat radical, si am ajuns eu sa gatesc pentru toata familia (mama inca se minuneaza ca eu, Ioana, am ajuns..“la cratita” :)) Gena aparent o aveam, doar ca nu am dat curs dezvoltarii ei 😉

Iata-ma ajunsa sa va prezint (in versiune video, sa fie clar pentru toata lumea fiecare pas in prepararea unei retete) ce pun eu pe masa familiei mele!

Incurajarile sunt super bine venite, iar criticile foarte apreciate, sa stiu ce e de imbunatatit!

Despre mine