3 lucruri de care nu m-am despartit din fosta bucatarie

publicat de catre Ioana Serea pe 8 Decembrie 2021

3 lucruri de care nu m-am despartit din fosta bucatarie

Aproape pot spune ca viata mea in ultimul an si jumatate, s-a desfasurat in bucatarie… Faptul ca acum un an si jumatate a inceput pandemia cu Covid-19, si am fost nevoiti sa petrecem mult timp in casa, este o simpla coincidenta. 

Eu la 1 Martie 2020 am decis sa dau drumul acestui blog culinar dedicat mancarurilor pentru bebelusi, la 11 martie 2020 s-a declarat oficial pandemia, iar pe 18 martie 2020 am aflat ca vom mai ave un nou membru al familiei, pe Cezar. Intensa luna, asa-i?! :))

Sunt mai multe de povestit pe langa toate acestea, dar toate la timpul lor. Acum sa revenim la partea cu bucataria.

Stau in bucatarie sa gatesc mancarea de zi cu zi pentru intreaga familie, testez retete noi, le filmez, le pozez, le editez, urc pe blog, pe canalul de Youtube, fac curat, mai stau cu sotul seara dupa ce adorm copiii la o poveste…practiv…pe mine in bucatarie ma gasiti :))

Si v-am aratat aici cum arata bucataria mea, ce micuta si modesta este! 🙂

Stiti deja ca ne mutam la o bucatarie mai mare…mmm…abia astept!

Ce voi lua din actuala bucatarie si voi muta la cea noua? Cam toate d-ale bucataritului: farfurii, pahare, tacamuri, oale, cratiti, electrocasnice etc etc.

Sunt totusi 3 lucruri de care nu ma despart sub nicio forma din aceasta viitoare fosta bucatarie a mea:

  1. Vestitul robot multifunctional de bucatarie, Monsieur Cuisine de la Lidl. Gasiti aici un articol dedicat despre el, cu tot ce este de stiu, si cat de minunat este!
  2. “Aerul” bucatariei, mai exact apa, asigurata de filtrul purificator Fit Aqua. Si despre el am detaliat in acest articol.
  3. Turnul de invatare al copiilor, de la Leea Toys. De acesta n-am vorbit prea mult pana acum, dar imi propun sa revin pe viitor ce detalii.

Asadar, multe au fost, putin au ramas, cum se zice… Iar acele putine de care nu sunt dispusa sa ma despart, vi le recomand si voua, ca sunt un real ajutor in bucatarie.

Va imbratisez cu drag si spor la bucatarit,

Ioana