5 subiecte pe care nu le discut

publicat de catre Ioana Serea pe 22 August 2021

5 subiecte pe care nu le discut

Pentru cei care “aterizati” direct la acest articol, si nu intelegeti cine sunt, ce fac, si de ce zic ca am si 5 subiecte despre care nu sunt dispusa sa discut, haideti sa o iau cu inceputul!

Sunt Ioana, mama de Carina (3 ani 5 luni) si Cezar (9 luni), si sunt food blogger, fac retete pentru bebelusi.

Pe langa retete, am ales acum ceva timp (cu cateva luni in urma), sa impartasesc cu voi si aspecte din viata mea, viata de mama, de parinte, cu care m-am confruntat, si pentru care am gasit o solutie, o rezolvare… asta in ideea ca va ajuta si pe voi!

Plecand de la aceasta idee, care s-a dovedit a fi de bun augur, voi, cei din comunitatea mea, care ma urmariti, ati inceput sa imi propuneti si alte subiecte..si altele.. Pe unde dintre ele le-am abordat ceva, altele inca le am pe lista (si promit ca-mi voi gasi timp cat de curand sa le dezbat), dar sunt si unele de care (chiar) nu sunt dispusa sa discut! 😀

Le-am enumerat in video de mai jos, asa…cu un minim de detaliere, de ce aleg sa nu le dezbat, si va multumesc anticipat pentru intelegere!

Sunt cinci subiecte din aceasta categorie…majoritatea controversate, une opiniile atat de o parte a baricadei cat si a cealaltei, sunt atat de bine conturate, incat, oricat de informata as fi pe subiect, chiar nu vreau sa intru in polemici cu absolut nimeni :))

Cu drag,

Ioana