Cascada Hotnitsa si Canionul de langa Veliko Tarnovo - la 3 ore de Bucuresti

publicat de catre Ioana Serea pe 9 Iunie 2023

Cascada Hotnitsa si Canionul de langa Veliko Tarnovo – la 3 ore de Bucuresti

Daca ma urmaresti constiincios si-ti plac retete mele usor si raapid de facut, gustoase si sanatoase, dar si tips and tricks legate de calatoriile cu copiii, am vesti bune pentru tine: mai am ceva frumos de impartasit cu tine, o recomandare aflata la 3 ore de Bucuresti, paroximativ 200 km.

Iti ziceam intr-un articol recent de Veliko Tarnovo, orasul plin de istorie aflat pe 3 dealuri, de care te vei indragosti o data ce vei pune piciorul acolo (vezi detaliile aici ).

Iti mai videam eu cateva ponturi, de ce poti vizita, cum ar fi Fortareata Tsaravets (vezi detalii aici), sau Parcul Natural Krushuna (vezi detalii aici).

Acumvin cu o ultima recomandare, si anume Cascada Hotnitsa si Canionul de langa Veliko Tarnovo.

Sunt la 20 km de oras, aproximativ 30 minute de mers cu masina.

Cascada este impresionanta, merita batut drumul pana la ea 100%, dar ce merita si mai mult, este Canionul, care…e ceva ce vezi mai rar.

Practic urci pe munte (destul de abrupt – nu recomand copiilor…sau poate celor mai mari de 10 ani +), vezi cascada dintr-un punct intermediar, si treci printr-u canion ingust tare (atentie celor ce nu-s in cea mai buna forma..este nevoie sa tragi burta prin unele locuri…glumesc :))…dar nu prea 😀 ).

Din interiorul canionului vezi si cascasa..de vis.

Ajuns sus, ai ocazia sa vezi exact cum se formeaza cascada, cum apa trece din plan orizantoal, in plan vertical, intr-o secunda.

Sa-ti mai zis de panorama, cum se vede totulde sus?!

Nu-ti mai zic, te las sa te convingi singur cu video de mai jos.

Sa-ti fie de folos informatiile!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #blogger #vlogger #youtuber #tiktoker #bucuresti #romania #velikotarnovo #bulgaria #cascada #canion #cascadahotnitsa #canionulhotnitsa