Cat de usor se curata vasul Sublime - Emile Henry de la KitchenShop

publicat de catre Ioana Serea pe 12 Februarie 2024 

Cat de usor se curata vasul Sublime – Emile Henry de la KitchenShop

Gatitul si prepararea mancarii este, sau poate fi,  unul dintre cele mai atractive activitati, bineinteles, topul fiind detinut de mancarea si savurarea ei!

Se vorbeste foarte mult despre retete, tehnici de gatire, gusturi si arome,  platinguri si multe lucruri din aceasta zona, chiar si de ustensile de bucatarie, de ingrediente, de braduri ale acestora, dar efectiv ramane la capatul liste, in majoatitatea cazurilor nici nu mai apuca sa se discute despre curatarea vaselor. Pana la urma nu place nimanui, asa-i?

Si care sa fie placerea cand, dupa ore de gatit eventual, si tot atata timp de savurat alaturi de familie si prieteni, ajungi si la partea de curatenie si de spalat vase.

Si parca pe cat de mult a durat de facut mancare, pe atat de multe vase ai murdarit, si tot atat de tare s-a prins mancarea de ele.

Iar cand vine vorba de slow cooking, unde preparatul sta cu orele la cuptor, este de la sine inteles ca si mancarea a avut suficient timp sa se acoreze temeinic de vas.

Da si nu, as adauga eu!

Intr-adevar, sunt vase care, oricat de mult le-ai lasa la inmuait, oricat de mult ai freca la el, sau de oricate ori le-ai baga la masina de spalat vase, parca raman patate…clar nu mai arata ca noi!

Ca sa scurtez povestea si sa ajung la ce ne intereseaza, KitchenShop.ro a lansat recent noul vas din ceramica frantuzeasca, Sublime, de la Emile Henry .

Pe langa propietatie cunoscute ale ceramicii, ca distibuie uniform caldura pe suprafata vasului, iar mancarea devine mai bine gatita si mai aromata, o pastreaza si mai mut timp calda dupa ce a fost luat de la sursa de caldura, mai au un diferentiator, demn de luat in seama as adauga eu, si anume ca se curata usor, fara lasat la inmuiat in prealabil, cu un burete de bucatarie, detergent si apa calda.

Usor de zis, greu de crezut, asa-i?

Eu am testat vasul, facand o Fritura de vita gatita lent pe pat de cartofi (vezi reteta aici), care a iesit demential de frageda, aromata si gustoasa, dar, cum iti poti imagina, si vasul a ramas pe masura de murdar, cu mancare lipita de el, de n-as fi zis ca o curat nici cu ordin de la primarie!

Asfel, am zis sa-ti arat si tie, intr-un video detaliat,  cat de usor se curata acest vas din ceramica.

Vizioneaza pana la capat si convinge-te singur!

Si te astept cu feedback, pareri, impresii, mai jos, in comentarii!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #foodtiktoker #bucuresti #romania #reteteculinare #retetesimple #reteterapide #reteteusoare #sublime #emilehenry #kitchenshop