Crystal Admiral Resort Suites & SPA din Turcia, Antalya - Locul ideal de mers cu copiii in vacanta

publicat de catre Ioana Serea pe 9 August 2022

Crystal Admiral Resort Suites & SPA din Turcia, Antalya – Locul ideal de mers cu copiii in vacanta

Daca iti planifici o vacanta sau un concediu cu familia, la mare, in strainatate, iti recomand Crystal Admiral Resort Suites & SPA din Turcia, Antalya. Este locul ideal de mers cu copiii in vacanta!!

O data ajuns in acel resort, nici ca mai ai nevoie sa pleci! Gasesti acolo tot ce iti doresti!

In video de mai jos gasesti detaliate informatii legate de facilitatile hotelului, pe tot parcursul zilei, atat pentru copii cat si pentru parinti, dar si aspecte legate de cat de departe sau de aproape este plaja de hotel, ce fel de nisip are – cu pietre, fara, este abrupta sau lina intrarea in apa, cum sta treaba cu costumele de baie, fiind vorba de o tara in care religia este diferita de a noastra, si multe alte lucruri care ii preocupa pe parinti, cand merg cu cei mici in concediu.

Ce nu vei gasi aici, dar urmeaza sa afli cat de curand, sunt informatii legate de mancare, si de ce alte activitati suplimentare poti intreprinde, in special excursii.

Sper sa-ti fie de folos informatiile pe care le regasesti in acest vlog si sa-ti raspunda la cat mai multe intrebari, atunci cand planifici un concediu la mare, in strainatate!

Cu drag,

Ioana