Cum sa ai parul sanatos dupa sarcina

publicat de catre Ioana Serea pe 18 Iunie 2021

Cum sa ai parul sanatos dupa sarcina

Un subiect de mare interes pentru proaspetele mamici, care se trezesc, cumva, neanuntate de catre nimeni, in fata faptului implinit, este acela al caderii excesive a parului, la scurt timp dupa ce au nascut.

Socul este atat de mare, pentru ca da!, intr-adevar, cade mult par dupa nastere!!, incat nu stiu ce sa faca, incotro sa o ia, pe cine sa intrebe, ce produse sa foloseasca. Faptul ca alapteaza, le da o si mai mare stare de anxietate in ceea ce priveste apelarea la anumite tratamente impotriva caderii parului. Multe, as putea spune majoritatea (si eu ma numar printre ele, cel putin dupa prima sarcina), recurg la tunderea parului, ca o situatie salvatoare… Dar nu lungimea parului este cea care il face sanatos sau mai putin sanatos!!
Ce cred eu ca putem face fiecare dintre noi, este sa ne informam: ce putem face cu parul in timpul sarcinii, dupa sarcina, cand alaptam, ce produse putem folosi, daca putem merge la salon si pentru ce tratamente de hidratare  si regenerare a parului sa optam.
Spre ca experienta mea sa ajunga la cat mai multe dintre voi, si sa vedeti ca puteti avea un par lung, sanatos si frumos, chiar si dupa ce ati nascut!
In video de mai jos am lasat toate info de care aveti nevoie. 

Si ca sa nu va mai tin mult in suspans, dezvalui o mica particica a succesului in a avea un par sanatos, si anume Salonul Rua Beleza, situat in sectorul 4 al Bucurestiului. Este situatia salvatoare in cazul parului meu, si nu numai: are o multime de servicii, de la manichiura/pedichiura la cosmetica, tratamente corporale, solar, chiar si frizerie pentru tatici. Ce este si de mai mare ajutor este faptul ca este spatios, strict cu curatenia, asa ca puteti veni insotite si de cei mici.

Sa va fie de folos!

Va imbratisez cu drag,

Ioana