Din culisele Mancare pe care de la Acasa TV cu Ana Otvos, Dumitru Marian, Irina Ditu si Vlad Tabara

publicat de catre Ioana Serea pe 29 Octombrie 2022

Din culisele Mancare pe care de la Acasa TV cu Ana Otvos, Dumitru Marian, Irina Ditu si Vlad Tabara

He he…hai ca am facut-o si p-asta…M-ai vazut la Mancare pe care de la Acasa TV, alaturi de Ana Otvos, Dumitru Marian, Irina Ditu si Vlad Tabara, dar oarecum in competitie…

Frumoasa experienta, n-am ce zice, dar obositoare per total…

Bucuria cea mare a fost ca am iesit din pijamalele mele de zi cu zi, din casa, si am stat si eu la masa cu adulti, fara copii, mi-am auzit gandurile si am avut o conversatie cu adultii. Astea da realizari pentru o mama de 2 copii, neiesita din casa de 4 ani si jumatate 😊)

Exagerez un pic, ca na, doar ma duc zilnic sa o duc si sa o iau pe Carina de la gradinita, si pe Cezar la si de la buni…

Am povestit mai pe larg toata experienta, cum am perceput-o eu, pentru acei food bloggers care m-au intrebat deja “Cum a fost?!”, dar si pentru aceia care au nevoie de mai multe informatii in momentul in care li se va propune acest lucru. Si, nu in ultimul rand, pentru persoanele din comunitatea mea care ma urmaresc si ma sustin in tacere, fara prea multe comentarii si intrebari.

Din cele 12 ore de filmare, doar 1 singura a fost data pe post..si aceea nu chiar intreaga, ci presarata cu vreo 15 minute de reclama 😊)

Asa ca mai detaliez aici si in vlog, ce nu s-a vazut, si poate este de interes.

Mi-am asteptat invitatii cu ceva rontanele de la Dried Fruits Supplier, asezate frumos pe o tava din lemn in forma de inima, cu logo-ul Jo’s Baby Recipes in mijloc (vezi galeria de poze de mai jos).

Am ales sa fac la aperitiv ciuperci umplute (vezi aici reteta), dar si ceva mai fancy, budinci Yorkshire (vezi aici reteta), plus crema de avocado cu branza dulce (vezi aici reteta), care este o bu-na-ta-te…dar aparent mai are nevoie de sare…pentru adulti…

Pentru felul principal Easybitez.ro mi-au fost complice, si am ales de la ei Puiul piperat cu piure. Eu le-am parcurs toate meniurile, le-am facut toate preparatele, iar acesta mi-a placugt tare mult!

Desertul a satisafacut si cele mai mofturoase gusturi, iar toti prietenii mei vor acum crumble de prune cand vin pe la noi :)) Reteta o gasesti aici!

In rest, sunt mult de zis, de povestit, de comentat..poate chiar in contradictoriu 😊), dar cred ca depinde de perceptia fiecaruia si a bagajului cu experiente, cu care vine din trecut.

Concluzionand, mi-e mi-a placut tare mult, am cunoscut niste oameni faini, total diferiti, si fata de mine, dar si ei intre ei, si mi-a luat ceva vreme sa-mi revin cu oboseala si sa-mi reintru in ritm.

In continuare ma gasesti pe blog, pe canalul de Youtube, si pe retelele de socializare, dar si pe www.re-collections.com, site-ul de fashion care sustine sustenabilitatea, producatorii si desingerii romani, si de unde iti poti lua hainute, incaltaminte si accesorii la preturi accesibile.

Sa-ti fie de folos informatiile!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #mancarepecare #acasatv