Electrocasnice de ajutor in bucatarie

publicat de catre Ioana Serea pe 19 Aprilie 2021

Electrocasnice de ajutor in bucatarie

“Bine bine, tu stai in bucatarie intreaga zi…faci retete, gatesti, pozezi…dar care ti-e ajutorul in tot acest timp?

De ce electrocasnice te folosesti, pentru a-ti usura munca?!..”

Aceste intrebari le aud desrtul de des, asa ca am decis sa va arat de ce anume ma folosesc eu cand vine vorba de mancare.

Eu am plecat de la un principiu destul de simplu, si sanatos as zice eu: foloseste-te de ce ai, fara a investi suplimentar! Ai o furculita?! Bate oul cu ea…nu-ti mai cumpara si un tel!

Pas cu pas, zi dupa zi, m-am lasat tentata si am mai achizitionat una-alta prin bucatarie…iar acum ca am aceste electrocasnice…mmm…parca mi-am mai schimbat un pic parerea 😀 Sunt asa utile, practic fac treaba in locul tau, incat merita, chiar merita!!!…castigul tau este in mai putina munca fizica, mai mult timp economisit, si o satisafactie enorma cand vezi ca totul se face ATAAAT de repede!!! 😀

Asa ca luati cu “sare si piper” (ha ha! cele 2 ingrediente pe care eu le evit in bucatarie mea…asta pentru ca..mancare pentru bebelusi si copii…iar aici chiar nu sunt recomandate!!) ce va povestesc, vedeti ce vi se potriveste, ce v-ati dori…ce nu…si daca sunteti dispusi sa investiti, faceti-o!!!…nu veti regreta!!