Food Bloggers Conference 2022 Summer Edition

publicat de catre Ioana Serea pe 8 Iunie 2022

Food Bloggers Conference 2022 Summer Edition

Azi am participat la Food Bloggers  Conference 2022 Summer Edition, care s-a tinut la la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

A fost o experienta placuta, pe care vreau sa o imparasesc si cu tine!

Bucuria mare a fost ca am fost acceptata sa particip offline, sa fiu fizic in sala, si nu online, ca la editia din iarna, cand cu greu am stat nemiscata pe scaun jumatate din eveniment, pana la pauza de masa, dupa care am capitulat cu brio!!

Asadar, sa-ti povestesc!

O organizare foarte buna, cu un program bine stabilit:

Evenimentul a continuat cu

In cadrul acestor discutii am cunoscut oameni precum Laura EremiaChef & owner Loca Sweet, Melinda Teohari Co-Owner Soro Lume si Owner Panina , Alexandra Blas Owner Pickles, si Ioana Romanescu Pastry Chef & Owner Cup Cake Philisophy

  • Intre 13:30 si 14:30, a avut loc pauza de pranz

Evenimentul  Food Bloggers  Conference 2022 Summer Edition, a continuat cu cea de-a treia parte, si ultima,

  • Discutiile Chef-ilor. Moderatorul acestora a fost Adriana Sohodoleanu , Doctor in sociologia practicilor alimentare.

Am aflat lucruri noi si interesante de la Chef Joseph Hadad Owner Mace by Joseph Hadad  , Chef Cezar Munteanu Owner Chef Cezar  , Chef Bogdan Alexandrescu , Chef Nico Lontras Owner Rare Foods si (in program era mentionat si Chef Nicolai  Tand dar nu si-a facut aparitia…n-am aflat de ce, n-am intrebat, nu stiu 🙂 ).

A fost foarte interesant! Am aflat lucuri noi, am rasuflat usuarata sa aflu ca nefacute se intampla si la case mai mari, am mancat bunataturi, am facut poze, si m-am simtit super bine!

Ma bucur ca am revazut-o pe @bebe_mananca si pe @oana_stoica_blog , dar si mai mult ca le-am cunoscut in persoana pe @jamilacuisine , @misswellington , @demancare , @pancake_planet , @masainfamilie.ro , @andreea_dutia , @emilia.fotografiaza , @oana_dulcinele , @picky_smiles , @rimearomesiculori !

A fost un eveniment pe cinste, organizat de Evensis   (Evensys.ro)  , avand partener principal Lidl  (Lidl.ro) , si alti parteneri precum Shan Shi Nespresso (Nespresso), Cirio (Cirio), Costa d’Oro  (Olio Costa d’Oro), Paste Baneasa (PasteBaneasa.ro), si Kenwood .

Evenimentul a fost sprijinit de Streams Live  (Streams.Live) , Lexonn  (Lexonn.ro) , Print Center (PrintCenter.ro) , Web Digital (WebDigital.ro), ConectooHost Age .

Evenimentul a avut parteneri media Communicate de presa ( ComunicateDePresa.ro), IQads (IQads.ro), SmarkSpot Media (SpotMedia.ro), Horeca.ro,  Bucataras (Bucataras.ro), Culinar.ro , ReteteCulinare.ro , Gustos.ro. 

Mai particip si la urmatoarea editie!