Jardiniera de interior Veritable de la KitchenShop

publicat de catre Ioana Serea pe 12 Octombrie 2023

Jardiniera de interior Veritable de la KitchenShop

Hai sa-ti arat cum poti sa ai plante aromatice proaspete pe tot parcursul anului, fara efort si implicare!

Da, ai auzit bine, acest lucru este acum posibil, cu Jardinierele de interior Veritable, pe care le poti lua de la KitchenShop.ro

Daca nu te pricepi la gradinarit, acestea fac totul pentru tine!

Aceste jardiniere furnizeaza automat lumina, apa si toti nutrientii necesari plantelor!

Adapteaza intensitatea luminii la mediul inconjurator, si respecta ciclurile naturale ale plantelor: sta aprinsa 16 ore si se opreste 8 ore! Practic nu are nevoie de lumina naturala, astfel ca o poti plasa in orice colt al casei, chiar si in camara!

Culorile luminii au fost atent selectionate si castigatoare au fost lumina albastra, respectiv cea alba. Lumina albastra s-a dovedit ca garanteaza cresterea accelerata a plantelor, iar cea alba activeaza uleiurile esentiale ale plantelor si le confera o aroma bogata. 

Lumina este propagata cu ajutorul unor lentile optice special concepute pentru a reflecta lumina doar asupra plantelor din jardiniera, astfel fiind optimizat consumul energetic.

Ambele corpuri de iluminare pot fi ajustate in mod independent unul fata de celalalt astfel incat acestea sa permita plantelor sa se inalte. De asemenea, designul si dimensiunile au fost atent studiate pentru ca jardinierele marca Veritable sa incapa cu usurinta pe blaturile de lucru si sub corpurile de mobilier ce se regasesc in majoritatea bucatariilor.

Chiar si irigarea se realizeaza automat! Rezervorul cu apa are o autonomie de pana la 4 saptamani, asa ca poti merge linistit in concediu!

Jardiniera vine echipata cu 4 pachete standard cu seminte organice (verdeturi, flori sau legume si fructe), dar poti comanda si alte tipuri de seminte. Ai de ales din peste 30 de sortimente!

Fiecare pachet cu semințe conține substrat de pământ biologic și nutrienții necesari pentru a furniza între 4 și 6 luni de recolte consecutive.

Plantele cresc rapid si pot fi degustate in 4 saptamani de la insamantare.

Pe langa jardiniera in sine si pachetele de seminte, Veritable pune la dispozitie si o serie de accesorii complementare, practice si utile.

Poti alege din 4 modele de Jardiniere Veritabe:

Din cele 7 modele de jardinierel Veritable, 5 dintre ele au 4 compartimente pentru seminte, iar 2 dintre ele cu 2 compartimente.

Modelul “CONNECT Garden” vine si mai mult in ajutorul celor care pur si simplu nu se pricep la gradinarit! Are o aplicatie gratuita pentru Android si IOS ce ofera posibilitatea sa urmaresti nivelul de dezvoltare a plantelor, adaptarea nivelului de intensitate a luminii si setarea unei alerte pentru a putea fi notificat, atunci cand rezervorul cu apa este gol. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa te bucuri de aroma plantelor proaspete, sanatoase si pline de savoare, chiar la tine acasa.

Pentru evolutia in timp a plantelor, din momentul insamantarii si pana ajung la maturitate, aboneaza-te Canalului de YouTube, si porneste notificarile de la clopotelul de sus din dreapta!

Cu drag,

Ioana

#josbabyrecipes #josbabyfriendlyrecipes Creator of #sefacesingura #ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #bucuresti #romania #nextbestfoodie #denearuncat #veritable #jardiniera #jardinieraveritable #kitchenshop #kitchenshopromania 

 

 

Jardiniera Veritable in Saptamana 0, la in samantare.

Jardiniera Veritable in Saptamana 1.

Jardiniera Veritable in Saptamana 2.

Jardiniera Veritable in Saptamana 3.

Jardiniera Veritable in Saptamana 4.

Jardiniera Veritable in Saptamana 5.

Jardiniera Veritable in Saptamana 6.