Lovela Baby, detergent si balsam pentru hainele copiilor si ale nou-nascutilor!

publicat de catre Ioana Serea pe 6 Octombrie 2021

Lovela Baby, detergent si balsam pentru hainele copiilor si ale nou-nascutilor!

Am plecat de la a impartasi cu voi retete pentru bebelusi si pentru intreaga familie, usor si rapid de preparat, sanatoase dar si gustoase.

Usor usor ati vrut sa ma si cunoasteti, sa ma si vedeti, si sa aflati mai multe lucruri despre mine, aspecte din viata mea. Ma bucura interesul manifestat in acest sens, dar si mai mult ma bucur ca mi-am luat inima in dinti si am acceptat aceasta provocare lansata de voi, cei care ma urmariti, si cu care interactionez zilnic pe retelele de socializare.

Ce nu v-am spus in asa multe cuvinte despre mine este faptul ca fac parte din comunitatea BUZZStore , o comunitate tare faina, in cadrul careia imi este dat sa descopar produse minunate, si sa le testez.

Ei bine, din aceasta categorie face parte si cele ce urmeaza sa impartasesc mai jos.

Am acceptat provocarea BUZZStore , de a testa detergentul si balsamul Lovela Baby, detergent dedicat hainelor bebelusilor si ale copiilor, chiar si ale nou nascutilor.

Na, ca la orice produs nou, nu stii la ce sa te astepti… Oare curata bine?! Irita piele bebelusului?! Cum miroase?!..

Inainte de toate, citesti eticheta ambalajulului: hipoalergenic, testat dermatologic, recomandat de Societatea Romana de Pediatrie…Pe mine deja m-a convins!

Trec la pasul urmator: testarea propriu zisa! 

Viata cu 2 copii presupune un permanent cos de rufe plin, o masina de spalat care merge zi de zi (maxim la 2 zile), si un uscator si el plin, de unde nici nu mai apuci sa iei rufele sa le impachetezi si sa le pui in dressing, ca le iei si le porti direct :))

Intr-adevar, face hainele moi la atingere, are un parfum foarte placut, si ce mi se pare extraordinar este ca nu contine enzime, coloranti artificiali, alergeni sau inalbitori!!

Pe mine personal m-a convins, si il voi folosi cu incredere si pe viitor! Vi-l recomand si voua!

Sa va fie de folos informatia!

Cu drag,

Ioana