Lumea lui Andrei, magazinul pentru bebelusi, copii si mamici

publicat de catre Ioana Serea pe 31 iulie 2023

Lumea lui Andrei, magazinul pentru bebelusi, copii si mamici

Vestile bune circula repede, iar la final de iulie 2023 s-a deschis magazinul cu produse pentru bebelusi si copii, dar si pentru mamici!

Il gasesti deschis pe Strada Tineretului nr. 58, din Dudu, judetul Ilfov, (vezi adresa exacta aici ), in intervalul Luni-Duminica: 10:00 – 22:00. 

Partea buna este ca intr-un singur drum, o singura oprire, gasesti la ei produse diversificate, de la scutece si detergenti pentru copii, articole de ingrijire, alaptare si diversificare, articole pentru gravidute, mamici (perioada postnatala), carucioare, scaune auto, triciclete si biciclete, premergatoare, jucarii Montessori din lemn, articole pentru baie, hainute din bumbac organic, prosoape si paturici, accesorii fashion, practic toce ai nevoie si tot ce iti poti dori pentru tine si cel mic.

Pe langa toate acestea, au si cadouri personalizate, ba mai mult, poti personaliza produsele pe care le achizitionezi de la ei! Cat de tare este acest lucru!?!

Si ca sa fie treaba treaba, in perioada aceasta au si produse potrivite pentru vara, cum sunt costumele de baie, tricicletele pentru cei mici, tractorase, trotinete!

Cum vestile bune nu vin niciodata singure, daca efectiv nu reusesti sa ajungi la ei in magazinul fizic (desi te sfatuiesc cu incredere si caldura sa faci un efort, pentru ca merita 100%), o sa ai in curand si varianta online, care se numeste Lumea lui Andrei

Avantajul este, pe langa faptul ca produsele sunt categorisite bine si practic sunt usor de parcurs, ca poti plasa comanda online, iar aceasta iti ajunge direct la usa. 

Pe de alta parte, avantajul mersului in Magazinul Lumea lui Andrei, este acela ca poti vedea si testa (acolo unde este posibil) produsele! Gasesti peste 10 branduri, majoritatea dintre produse de pe Droll .

Ce-ti mai recomand este sa devii prieten cu paginile lor de social media, Facebook si Instagram , si sa-i urmaresti pentru a vedea noile produse pe care le aduc in portofoliu, si ofertele pe care le au!

Tu de unde iti faci cumparaturile pentru cei mici? Astept raspunsul tau in comentarii!

Sa-ti fie de folos informatiile!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #blogger #vlogger #youtuber #bucuresti #romania #lumealuiandrei #magazin #magazincopii #magazinbebelusi #magazinmamici #totulpentrucopilultau #stradatineretului #chiajna #satdudu