Mama de 2 copii...mai am timp si pentru mine?!... Normal ca DA!! Imi fac!!

publicat de catre Ioana Serea pe 11 Iunie 2021

Mama de 2 copii…mai am timp si pentru mine?!… Normal ca DA!! Imi fac!!

Ma intrebati destul de des cum e sa fii mama de 2 copii, ca si cu 1 e greu si nu mai ai timp de nimic…de tine…dar cu 2!?..
Ei bine, usor nu e, dar e frumos, si sentimentul acesta de a fi parinte te tine in picioare, chiar si cand simti ca nu mai poti.
Totusi, important e sa retinem ca mai suntem si femei, sotii, sore, verisoare, cele mai bune prietene ale cuiva, si sa ne organizam astfel incat sa intretinem toate relatiile din jurul nostru.
Dar cel mai important este sa avem grija de noi, ca noi da fim bine, si ulterior sa putem avea grija si de cei din jurul nostru.

Noi ne-am organizat foarte bine in cadrul familiei, iar vinerea, dupa ce o luam pe Carina de la gradi, ea merge la bunici. Este tare incantata ca i se fac toate poftele, bunicii sunt topiti dupa ea, si asa mai avem si noi timp pentru noi (daca ma intrebati ce facem cu Cezar, el ramane cu noi…dar e ATAT de cuminte, de nici nu zicem ca avem un bebelus🙈).
Si ce fac parintii cand nu-s copiii acasa?! Isi fac provizii de toate bunataturile, si se uita la TV😂

Astazi ma simt cu atat mai bine, caci @milka.romania implineste 120 ani, si ma rasfata cu un cos (si la propriu si la figurata😱) de bunataturi🥳

Voi cum va organizati sa aveti timp si pentru voi?!..

Va pup si weekend placut ❤️😘

@the_buzzstore_ro #buzzmilka