Pukika.ro - magazinul de scutece, locul de unde imi fac cumparaturi

publicat de catre Ioana Serea pe 31 Mai 2022

Pukika.ro – magazinul de scutece, locul de unde imi fac cumparaturi

Bebelusii si scutecele, merg mana in mana, din prima zi de viata a nou nascutului, pana…he he…numai noi parintii stim cand 😀

Un lucru pe care l-am auzit de la alti parinti, si caruia ii dau crezare acum dupa 2 copii, este acela ca, cu acel brand de scutece cu care pornesti la drum, cam cu acela ramai pana la final, cand renunta copilul la scutec.

Si exista o explicatie, sustin altii: fiecare brand de scutece are in compozitie o anumita substanta, diferita de la o marca la alta, cu care bebelusul se obisnuieste o data ce a intrat in contact cu ea. Daca ii schimbi brandul de scutece, si implicit substanta din compozitia lui, cu care este obisnuit, ei bine, atunci apar iritatiile de scutec, care sunt destul de neplacute, atat pentru bebelusi, cat si pentru noi parintii 🙁

Si apoi mai este si acel aspect, cu ce brand de scutece pornesti la drum?! Iar recomandarile prietenelor, sunt mai puternice (intre noi mamele fie vorba), ca orice reclama, fie ea TV, la radio sau oriunde vrei tu.

Si experienta mea cu scutecele pentru copii se incadreaza in aceste tipare: Am plecat la drum cu Carina cu un brand de scutece. Foarte bune, pielea ei era uscata, fara iritatii, nimic de obiectat.

Provocarea la noi a venit in momentul in care ne-am mutat din tara, in Germania, si nu gaseam brandul de scutece pe care il cumparam in mod regulat. Am fost nevoiti vrand-nevrand sa schimbam marca, ca nu aveam alternative!! Si aici a inceput distractia!

Aceeasi marime pe care o purta ea la momentul respectiv, la brandul ce-l folosea, era diferita la alte branduri…scutecul era fie mai mic, fie mai mare, oricum, nu la fel ca cel initial.

Unele nu faceau fata, si dadeau pe afara, altele erau cel putin ciudate…ieseai cu degetele prin ele, in mod surprinzator…ce sa mai, distractie maxima!!

Si da, dupa o perioada indelungtaa de cand a venit pe lume, s-a confruntat si ea, si noi o data cu ea, cu iritatia de scutec. Doamne cu urata e!! Aparent teoria pe care o auzisem se adeverea.

Pentru mine personal mare a fost bucuria cand am revenit in tara, si am putut sa-mi reiau obiceiurile, si implicit marca de scutece pe care o folosea Carina :))

Si mai mare a fost bucuria atunci cand am vazut ca pukika.ro, magazinul online de unde cumparam eu scutece pentru Carina, si-a diversificat foarte mult gama, si are in portofoliu atat de multe branduri de scutece, care mai de care mai bune!!

Imi place ca pe pukika.ro, poti plasa comanda online, fara sa stai la telefon in call center, sa te preia cineva si sa-ti ia comanda.

Poti achita online, deci nu e nevoie sa mergi la bancomat sa scoti bani, ca sa achiti coletul la livrare.

Si mai mult, totul iti este livrat acasa, in 2-4 zile lucratoare.

De returnat produse nu a fost cazul niciodata, ca sunt profesionisti si nu au incurcat comenzile, sau au trimis produse neconforme!

Acum cu Cezar, am ramas fidela magazinului de scutece pukika.ro, si tot de la ei comand!

Au si scutece de apa, ca sa mergi cu cel mic la piscina! 😉

Sa-ti fie de folos informatia!

Cu drag,

Ioana