Scutece chilotel refolosibili pentru apa Huggies Little Swimmers

publicat de catre Ioana Serea pe 18 Mai 2023

Scutece chilotel refolosibili pentru apa Huggies Little Swimmers

Ne apropiem cu pasi repezi de sezonul estival, si deja am inceput pregatirile in acest sens…

Unde mergem? La mare sau la munte?

Cu ce mergem? Masina sau avionul?

Mergem doar cu familia, sau si cu prietenii?

Intrebari peste intrebari…decizii peste decizii…

Si este normal…Vrem sa ne bucuram de orice vacanta, si sa o facem memorabila!!

Indiferent de alegerile facute, ca e la mare sau la munte, ca e cu avionul sau cu masina, ca mergeti doar cu familia sau si cu prietenii, fiind vorba de concediu de vara, in cele mai multe cazuri, este si o piscina implicata in ecuatie, deci muuulta balaceala din partea copiilor!

Ca tot vorbim de piscina si balaceala, eu, mama de 2 copii, cu unul dintre ei tot ma aflu in zona de “cu scutec”, deci automat si “cu scutec de apa”.

Pana acum le-am luat Scutecele Chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers, de unica folosinta (vezi produsul aici ). Ce pot spune despre acest produs, dupa 5 ani de utilizare a lui cu cei 2 copii, este ca ajuta enorm!! Foarte practic, foarte util, recomand cu incredere! Pentru parintii aflati la inceput de drum cu cei mici si balaceala, sa stiti ca este mai mult pentru…”numarul 2″…sa ma exprim asa… Lichidul trece prin el fara probleme! 

Daca ar fi sa le gasesc un “neajuns”…sa zic astfel, este acela ca…sunt de unica folosinta…deci cu fiecare intrare in apa a copilului, este nevoie sa schimbi si scutecul, ca sa poti pastra pielea uscata a bebeluslui. Am incercat eu si varianta “sa le usuc”, dat fiind ca nu erau practic utilizate de copil, in adevaratul sens al cuvantului, dar e mai mult o situatie de compromis.

Totul spre bine, ca acum Huggies a creat si ne-a pus la dispozitie, atat noua parintilor, cat si copiilor, Scutecele Chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers, refolosibile!! (vezi produsul aici ).

Pe langa faptul ca sunt refolosibile, deci le poti spala si folosi de cate ori vrei, au o inchidere foarte usoara si facila, in laterale, practic multe batai de cap in minus!!

Plus ca sunt pe marimi, de la pici mici…la pici mari!!

Vestile bune de la inceputul verii sunt promitatoare, asa-i?!

Tu ce planuri de concediu ai vara asta?

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodtiktoker #foodyoutuber #bucuresti #romania #huggies #pukika #scutece #scutecedeapa #scutecerefolosibile