Secretele se transmit de la o generatie la alta

publicat de catre Ioana Serea pe 24 Noiembrie 2021

Secretele se transmit de la o generatie la alta

Stim deja cu totii acest lucru, ca secretele, informatiile cu adevarat pretioase, se transmit de la o generatie la alta, din mama in fiica, la nepoti si stranepoti.

Nici eu si nici familia mea nu facem exceptie! Secretele se transmit de la o generatie la alta
De cand eram mica, mama a incercat sa-mi transmita toate invatamintele ei, cum sa faci un lucru asa si nu atfel, care sunt micile detalii ce fac diferenta, practic, sa-mi usureze viata de adult.
Recunosc ca unele informatii au intrat pe-o ureche si au iesit pe amandoua…altele n-au intrat deloc :))…dar de Vanish stiu de..he he..cand eram copil la mama acasa!
Si cum de am retinut eu acest detaliu din toate cele impartasite de ea?! Simplu: m-a afectat direct o pata de ulei de masina pe niste pantaloni albi…pur intamplator si preferatii mei!! Am stat efectiv cu inima la gura sa vad daca mama reuseste sa scoata pata sau nu, si ce produs foloseste. Si atunci am descoperit minunatul Vanish!
Nu stiam eu la acea vreme ca informatia o sa-mi super foloseasca in viata de zi cu zi, de mama, de sotie.
Acum, gatesc! Asta nu mai este un secret! Murdaresc vase, prosoape…toata bucataria…na…ca orice gospodina Secretele se transmit de la o generatie la alta
Partea cu prosoapele e cea mai dureroasa. Mai rade sotul meu de mine ca acea pata o sa mai iasa doar cu foarfeca!:))
Iar eu il contrazic de fiecare data!! Ba cu Vanish!!
Noi ramanem in continuare cu glumele noastre, dar cert este ca, cu Vanish, petele nu mai raman deloc, nicicum, nicicand!!
Daca nu l-ati testat pana acum, eu vi-l recomand cu mare caldura si incredere!! Eu doar am profitat de provocarea BuzzStore Romania sa vi-l aduc in vedere!
Va imbratisez cu drag,
Ioana
#BUZZVanish, #VanishLaFiecareSpalare si  #3Probleme1Vanish