Sustenabilitatea alimentara cu Teodora Ghenciu de la eEco.ro

publicat de catre Ioana Serea pe 6 Februarie 2023

Sustenabilitatea alimentara cu Teodora Ghenciu de la eEco.ro

Sustenabilitate este un cuvant la ordinea zilei deja, o idee de care toata lumea este incantata, de la mic la mare, de la persoane fizice la companii.

Este un subiect abordat si dezbatut cu entuziasm, cu fiecare prilej, fie ca te vezi cu vecina cand duci gunoiul, si vede ca reciclezi selectiv, fie atunci cand se strang in jurul mesei multi prieteni, sau o familie generoasa! Si este foarte bine ca se intampla acest lucru!!

La cat mai multe discutii pe aceasta tema, dar mai ales, la cat mai multe actiuni, din partea a cat mai multor persoane!!

Teodora Ghenciu, sau pe scurt Teo Ghenciu, asa cum se recomanda ea si o stie lumea, este una dintre cele mai vocale si mai active persoane preocupata de sustenabilitate, si propovaduieste de cate ori are ocazia, in fata fiecarie persoane care o asculta, cum ii place ei sa zica.

M-am intalnit si eu cu ea, si am stat la o poveste, ea propovaduindu-mi mie, ca sa ma exprim in aceeasi idee, despre sustenabilitatea alimentara.

Cum ne organizam atunci cand vine vorba de cumparaturi alimentare?

O data cumparate acestea, cum le preparam…si aici nu ma refer la retete, ca nu de asta ne-am vazut, si mai ales cum le depozitam ulterior, sa nu ajunga mai devreme sau mai tarziu, la gunoi.

Eheee…multe ne-a impartasit Teo din experienta ei, eu personal am avut multe AHA!-uri, si deja am un plan de bataie cu ce pot imbunatati si ajusta pe viitor.

Sper sa-ti fie si tie cel putin la fel de utila aceasta discutie pe care am avut-o cu Teo, si sa te mobilizeze sa schimbi ceva!

Tine minte doar ca nu esti singur in tot acest concept, ca mecanismul s-a pus deja in miscare, iar actiunile tale, oricat de mici ar fi ele, fac diferenta.

Vizionare placuta si sa-ti fie de folos informatiile!

Cu drag,

Ioana

#sustenabilitate #nofoodwaste #fararisipaalimentara #ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #bucuresti #romania