Uleiurile esentiale Doterra in contextul copiilor - cu Alina Cita-Tibrea de la mamamag.ro

publicat de catre Ioana Serea pe 13 Februarie 2023

Uleiurile esentiale Doterra in contextul copiilor – cu Alina Cita-Tibrea de la mamamag.ro

Iti povesteam intr-un vlog anterior despre uleiurile esentiale..mai mult facem o introducere in aceasta lume fascinanta, impreuna cu Alina Cita-Tibrea de la mamamag.ro (vezi vlogul aici )

Povesteam acolo despre modalitatile in care le poti folosi, cum sa alegi un brand si nu altul, si ca acestea sunt complementare medicinii traditionale, nu o inlocuies si o exclud!

Pentru ca este un subiect de mare interes, mai ales in zilele noastre, revin impreuna cu Alina asupra acestor uleiuri esentiale, si discutam impreuna despre utilizarea lor in contextul copiilor.

Le utilizam sau nu cand vine vorba de copii?!

Le sunt benefice sau..ar fi recomandat sa fim mai rezervati?

Sunt multe intrebari pe care i le-am ridicat Alinei la fileu, si chiar si mai multe raspunsuri pe care le-am primit din partea ei!

Te las sa vizionezi in continuare acest video, si sa-ti formezi tu singur propria parere! Asa cum punctam si cu Alina in repetate randuri, important este sa te informezi, din cat mai multe surse, sa testezi, si sa-ti formezi propria parere!

Iar daca povestea si experienta noastra te-a convins, si vrei sa testezi si tu aceste remedii naturale, iti recomand sa ma contactezi pentur a-ti oferi si mai multe detalii (o poti face aici ), sau acceseaza acest link  si inscrie-te direct.

Sa-ti fie de folos!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #bucuresrti #romania #uleiuriesentiale #essentialoils #doterra