Concurs 1-8 Noiembrie 2020

CONCURS 1-8.11.2020​

🎁1K FOLLOWERS THANK YOU GIVEAWAY 🎁

Sunt recunoscatoare pentru multe lucruri in viata mea!
Unele dintre cele mai valoroase sunt acelea ca am invatat sa spun Te iubesc, Te rog iarta-ma, Imi pare rau si Multumesc!

Iar la capitolul Multumesc, vreau sa-ti multumesc TIE ca ma urmatesti si-mi apreciezi munca! Pentru mine conteaza enorm de mult!🙏
Vreau sa-ti arat recunostinta si sa-ti ofer un platou supraetajat English Home (si eu am unul identic🤗), pe care sa-l folosesti cu drag si spor!

Pentru a intra in concurs, trebuie sa mergi pe pagina de Instagram @baby_friendly_recipes si sa:
✨ Follow @jos_baby_friendly_recipes
✨ Share in story giveaway cu mentiunea “ 🎁1K FOLLOWERS THANK YOU GIVEAWAY de la @jos_baby_friendly_recipes 🎁 “
✨ Share catre mine a acestei postari🥰
✨ Tag 2 prieteni pasionati de bucatareala, nu doar de giveaway-uri😇

Concursul se va incheia duminica, 8 noiembrie, ora 23:59 (Ora Romaniei) iar castigatorul va fi anuntat in 24h in story si ca update la aceasta postare.
Castigatorul trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus. Neindeplinirea uneia dintre ele va duce automat la extragerea unui alt castigator.
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei si nu este asociat sau administrat de Instagram, nici sponsorizat de @englishhomeromania .

#giveaway #giveawaycontest #giveawaytime #autumngiveaway #prizes #giveawayromania #community #gift #josbabyfriendlyrecipes #giveawayoftheday #englishhome #englishhomeromania #platter #novembergiveaway #1k #1kfollowers #1kgiveaway #1ksubscribers #concurs #premii #instagramgiveaway #romania #bucuresti #platou #foodblogger #foodyoutuber #recipecreator #videorecipe #momofinstagram #perfectpicture