Concurs 14-19 Iunie 2022

Concurs 14-19.6.2022

🍔 GIVEAWAY CULINAR 🍔
(pentru Bucuresti si Ilfov)

Pentru ca este vremea iesitului in terase, impreuna cu prietenii de la @south_burger , te scoatem din casa si venim cu un cadou delicios catre tine:
🍔🍔 🍟🍟 2 burgeri cu somon si 2 portii de cartofi cu parmezan, pentru 1 castigator si partenarul/a lui/ei!🥳

Ce ai de facut?!
🌟 follow @south_burger si @jos_baby_recipes
🌟tag prietenilor carora le plac burgerii🤤
💫 share in story (apreciat tare mult, dar nu obligatoriu)

Concursul se desfasoara in perioada 14-19 iunie 2022, in Bucuresti si Ilfov.

🍺 🍹 Castigatorul poate alege sa serveasca burgerii in locatia South Burger Garden de pe Bulevardul Metalurgiei nr 70, caz in care asiguram si 2 bauturi la alegere!🥳

Extragerea castigatorului va avea loc pe 20 iunie de dimineata, printr-o aplicatie de extragere aleatorie. Extragerea si castigatorul vor fi postate in story, iar castigatorul este asteptat sa lase datele de contact intr-un mesaj privat, pentru revendicarea premiului.

Prin participarea la acest concurs, esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care esti selectat castigator, cu scopul revendicarii premiului.

Mult succes!❤️😘

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2022 #concurs #concursromania #cadou #cadouri #josbabyrecipes #josbabyfriendlyrecipes #sefacesingura #ioanaserea #romania #giveawaybucuresti #giveawayilfov #southburger #burger #burgeri #burgerporn #terasa #terasainaerliber #terasaincalzita #terasaacoperită #burgerjoint #bestburgerintown