Concurs 17-21 Aprilie 2022

Concurs 17-21.4.2022

🍔 🎁 Giveaway delicios 🎁🍔
(pentru Bucuresti si Ilfov)

Pentru ca v-am facut pofta cu apetisantii burgeri din postarile anterioare, impreuna cu prietenii de la @south_burger , venim cu un cadou delicios catre voi:
🍔🍔 🍟🍟 2 burgeri South Burger si 2 portii de cartofi cu parmezan, pentru 1 castigator si partenarul/a lui/ei!🥳

Ce aveti de facut?!
🌟 follow @south_burger si @jos_baby_recipes
🌟tag prietenilor carora le plac burgerii🤤
💫 share in story (apreciat tare mult, dar nu obligatoriu)

Concursul se desfasoara in perioada 17-21 aprilie 2022, in Bucuresti si Ilfov.

🍺 🍹 Castigatorul poate alege sa serveasca burgerii in locatia South Burger Garden de le Bulevardul Metalurgiei nr 70, caz in care asiguram si 2 bauturi la alegere!🥳

Extragerea castigatorului va avea loc pe 22 aprilie de dimineata, printr-o aplicatie de extragere aleatorie. Extragerea si castigatorul vor fi postate in story, iar castigatorul este asteptat sa lase datele de contact intr-un mesaj privat, pentru revendicarea premiului.

Prin participarea la acest concurs, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care sunteti selectat castigator, cu scopul revendicarii premiului.

Mult succes tuturor!❤️😘

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2022 #concurs #concursromania #cadou #cadouri #josbabyrecipes #josbabyfriendlyrecipes #sefacesingura #ioanaserea #romania #giveawaybucuresti #giveawayilfov #southburger #burger #burgeri #burgerporn #terasa #terasainaerliber #terasaincalzita #terasaacoperită #burgerjoint #bestburgerintown