Concurs 22-27 Ianuarie 2023

Concurs 22-27 Ianuarie 2023

🎁 GIVEAWAY cu bunataturi @shanshiromania pentru 2 castigatori 💝

Astazi, 22 Ianuarie, a inceput Anul Nou Chinezesc, ce reprezinta cea mai mare sarbatoare populara din China, incarcata de numeroase semnificatii mistice, superstitii si traditii. Conform astrologiei chineze, anul 2023 va fi guvernat de zodia Iepurelui de Apa, o zodie considerata norocoasa, simbol al prudentei, dar si al prosperitatii si al harniciei.

Si ca sa sarbatorim cum se cuvine, impreuna cu prietenii de la @shanshiromania , venim cu o surpriza, 2 cosuri cu bunataturi, cate 1 in parte pentru fiecare dintre cei 2 castigatori extrasi!🎉💃🏻 🕺

Cosul contine:
🎁 Sos Soia Dulce 150ml Shan’Shi
🎁Sos Chili Thai 200ml Shan’Shi
🎁Sos Teriyaki 150ml Shan’Shi
🎁Sos Condimentat de Stridii 200ml Shan’Shi
🎁Taitei Ramen 250g Shan’Shi
🎁Muguri de Bambus 330g Shan’Shi
🎁Otet de Orez 150ml Shan’Shi
🎁Pasta Wasabi 43g Shan’Shi
🎁Lapte Cocos Light 165ml Shan’Shi

Pentru a intra in concurs, trebuie sa mergi pe pagina de Instagram @jos_baby_recipes si sa:
✅ follow @shanshiromania si @jos_baby_recipes
✅ mentioneaza in comentarii prieteni (cati vrei tu…cerul este limita)
✅aboneaza-te canalului de YouTube (link direct aici sau il gasesti cu search Jo’s Baby Recipes)

 @shanshiromania este ajutorul tau in bucatarie cand vine vorba de preparate din bucataria asiatica. Retetele asiatice sunt usoare si sanatoase, iar pe ro.shan-shi.com gasesti ingrediente de calitate si o multime de retete!

Concursul are loc pe teritoriul Romaniei, intre 22-27 ianuarie 2023, iar cei 2 castigatori vor fi extrasi pe 28 ianuarie 2023 printr-o aplicatie de extragere aleatorie si anuntati in story. Produsele ajung la castigatori intre 3-28 februarie 2023, dupa ce primesc mesaj privat cu informatiile de expediere.

Bafat sa ai si urmareste-ma in story zi de zi pentru mai multe info!🙏💓

Cu drag,
Ioana❤️😘

#josbabyrecipes #josbabyfriendlyrecipes Creator of #sefacesingura #shanshi #shanshiromania #ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #bucuresti #romania #concurs #concursromania #giveaway #giveawayromania