Concurs 23 martie - 2 Aprilie

Concurs 23.3-2.4.2021

💙SWEET GIVEAWAY 💙

Dulcele este dulce, si clar ne place tuturor (sau cel putin eu nu am cunoscut persoane care sa zica “Nu!” la un desert🤷‍♀️)! Dar ce ziceti de un dulce sanatos, FARA ZAHAR!!!😱 Ei bine, @grecostevia ofera asa ceva!🥰 Este bun si pentru pitici, dar si pentru mamici care sunt preocupate de calorii! Si stiti ce mai este fabulos la @grecostevia?! 1 lingura de @grecostevia este echivalantul a 2 linguri de zahar…deci si sanatos, si ocupa si jumatate din spatiul de depozitare!! (da, asa e, bucataria si camara devin neincapatoare la un moment dat😣) Ca sa castigati
💙 1 cutie Îndulcitor din stevia, cutie 40 pliculețe
💙 1 sticla Îndulcitor din stevia, lichid
💙 1 cutie Îndulcitor din stevia, pulbere 250g si
💙 1 cutie Îndulcitor din stevia, pulbere 500g  mergeti pe pagina de Instagram @baby_friendly_recipes si urmati pasii:
✅ follow @jos_baby_friendly_recipes si @grecostevia
✅ spune-ne intr-un comentariu ce prima reteta vei pregati cu acest dulce, si da tag la 2 prieteni care ar putea fi interesati de concurs (fara tag conturi persoane publice sau branduri) – Un singur comentariu va fi luat in considerare!
💚share in story a giveaway-ului (nu este obligatoriu, dar ma ajuti sa dau vestea mai departe😍 Multumesc anticipat 🙏❤️😘

Concursul se desfasura in perioada 23 Martie – 2 Aprilie, ora 23:59 (Ora Romaniei) iar castigatoarele vor fi anuntate in 24h in story si ca update la aceasta postare.
Castigatoarele vor fi alese prin random.org si trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus. Neindeplinirea uneia dintre ele va duce automat la extragerea unui alt castigator.
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei si nu este asociat sau administrat de instagram.
Prin participarea la acest concurs, esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care esti selectat castigator, cu scopul expedierii premiului.

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2021 #concurs #concursromania #cadou #cadouri