Concurs 25-29 Aprilie 2022

Concurs 25-29.4.2022

🎂 GIVEAWAY DULCE🎂
(pentru Bucuresti, Ilfov si Imprejurimi)

Cum Sarbatoarea de Paste a trecut, iar noi am inceput sa ne gandim deja la un alt prilej sa petrecem, si anume 1 Mai, impreuna cu prietenii de la @lorelicious.ro , va asiguram desertul, si anume un intreg tort Forest Fruit.

Este un desert fresh dar decadent, cu blaturi coapte de ciocolată, cremă fină de fucte de pădure și o glazură din ganache au chocolat vegan.
Totul are un topping de fructele proaspete și un touch de ciocolată homemade.

Pentru a-l castiga, este nevoie sa:
🎂 follow @lorelicious.ro si @jos_baby_recipes
🎂tag intr-un comentariu 1 prieten (mai multe taguri, mai multe sanse de castig)
🍰 share in story (nu e obligatoriu, dar ne ajuta sa dam vestea mai departe🙏💓)

Concursul se desfasoara in perioada 25-29 aprilie 2022, in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.
Extragerea castigatorului va avea loc pe 30 aprilie de dimineata, printr-o aplicatie de extragere aleatorie. Extragerea si castigatorul vor fi postate in story, iar castigatorul este asteptat sa lase datele de contact intr-un mesaj privat, pentru revendicarea premiului.

Premiul se poate ridica direct de la locatia @lorelicious.ro , de pe Soseaua Oltenitei nr 67A.

Prin participarea la acest concurs, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care sunteti selectat castigator, cu scopul revendicarii premiului.

Mult succes tuturor!❤️😘

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2022 #concurs #concursromania #cadou #cadouri #josbabyrecipes #josbabyfriendlyrecipes #sefacesingura #ioanaserea #romania #giveawaybucuresti #giveawayilfov #lorelicious #loreliciouscakes #cakes #vegancakes #desert #tort #desertsanatos #desertdelicios #delicios