Concurs 8-18 Martie 2021

Concurs 8-18.3.2021

La multi ani, femeie!

Eu cred ca ziua femeii ar trebui sarbatorita in fiecare zi, cu mici gesturi, cuvinte calde, aprecieri sincere…nu doar intr-o zi din intregul an…
Astfel, pentru ca majoritatea persoanelor din comunitatea mea sunteti voi, reprezentantele sexului frumos, persoanele puternice din spatele familiilor frumoase, cele care imi dati energie cand imi vine sa spun STOP!, ma incurajati sa imi urmez un vis inceput cu un an in urma, voua ma adresez, si vreau sa va ofer ceva doar pentru voi!
Impreuna cu @rankine.official , doresc sa va multumesc ca sunteti zi de zi alaturi de mine, like de like, comment de comment, si sa va ofer 3 produse care sper sa le purtati cu placere si cu mandrie, ca voi sunteti stalpul de rezistenta al familiei, deghizat in fapturi finute, minione poate, dar cu o forta magica!

Voua va ofer:
💗 Locul 1: un ceas
💗 Locul 2: un lant din argint cu pandantiv
💗 Locul 3: o pereche de cercei din argint

Pentru a intra in concurs, trebuie sa mergi pe pagina de Instagram @baby_friendly_recipes si sa:
✅ follow @jos_baby_friendly_recipes si @rankine.official
✅ tag 1 prieten care ar putea fi interesat de concurs (fara tag conturi persoane publice sau branduri). Mai multe tag-uri, mai multe sanse de castig 😉
💚share in story a giveaway-ului (nu este obligatoriu, dar ma ajuti sa dau vestea mai departe😍 Multumesc anticipat 🙏❤️😘

Concursul se desfasura in perioada 8-18 Martie, ora 23:59 (Ora Romaniei) iar castigatoarele vor fi anuntate in 24h in story si ca update la aceasta postare.
Castigatoarele vor fi alese prin random.org si trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus. Neindeplinirea uneia dintre ele va duce automat la extragerea unui alt castigator.
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei si nu este asociat sau administrat de instagram.
Prin participarea la acest concurs, esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care esti selectat castigator, cu scopul expedierii premiului.

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2021 #concurs #concursromania #cadou #cadouri