Pachetele de primavara congelate la airfryer

publicat de catre Ioana Serea pe 31 Octombrie 2023

Pachetele de primavara congelate la airfryer

Daca te astepti sa gasesti aici o reteta de pachetele de primavara, facute de la zero, ei bine, cu parere de rau, te anunt ca nu se va intampla acest lucru…din pacate..sau din fericire..

Zic din fericire pentru ca, daca iti plac pachetelele de primavara, si obisnuiesti sa cumperi congelate, din comert, si le faci tu acasa, acum vin cu vestea buna, ca le poti face si sanatoase, alta varianta fata de prajeala!

Tare, nu?!

Cum?! Simplu! La airfryer! Da, da! Ai auzit bine! Le poti face la airfryer! Si mai bine, nici nu trebuie sa le decongelezi inainte!

Iti ziceam recent ca la mine in bucatarie a intrat aceasta bijuterie de electrocasnic, airfryerul, sau friteuza cu aer cald. Am ales un model cu 2 compartimente, Zokura, de la KitcheShop.ro (las aici modelul exact).

De cand il am, sunt ca un copil mic care a primit o jucarie noua, si o foloseste intens, dar de care nu se plictiseste deloc!

Am mai facut si Pulpe de pui cu 3 condimente si cartofi dulci la airfryer (vezi aici reteta), iar de aici incolo, lista preparatelor la airfryer, va continua!

Pana una-alta, hai sa vezi timpul si termeratura necesare, pentru a face niste pachetele de primavara delicioase la airfryer!

Ingrediente:

  • pachetele de primavara congelate (am luat de la Selgros

Mod de preparare:

In video de mai jos gasesti detaliat modul de preparare al acestui deliciu!

Spor la bucatarit si pofta buna!

Cu drag,

Ioana

#ioanaserea #foodblogger #foodvlogger #foodyoutuber #foodtiktoker #bucuresti #romania #pacheteledeprimavara #airfryer #zokura #kitchenshop