Concurs 18-28 martie 2021

Concurs 18-28 martie 2021

Concurs 18-28 martie 2021

🍝 PASTE GIVEAWAY 🍝

Pentru ca iubim pastele, si pe langa faptul ca-s gustoase, sunt si foarte usor de preparat, impreuna cu @fonte_naturis dorim sa va oferim cadou 9 pachete de paste, care mai de care mai gustoase!

Pentru a intra in concurs, trebuie sa mergi pe pagina de Instagram @baby_friendly_recipes si sa

✅ urmeaza @jos_baby_friendly_recipes si @fonte_naturis
✅ spune-ne intr-un comentariu ce prima reteta vei pregati cu ele, si da tag la 2 prieteni care ar putea fi interesati de concurs (fara tag conturi persoane publice sau branduri) – Un singur comentariu va fi luat in considerare!
💚share in story a giveaway-ului (nu este obligatoriu, dar ma ajuti sa dau vestea mai departe😍 Multumesc anticipat 🙏❤️😘

Concursul se desfasura in perioada 18-28 martie, ora 23:59 (Ora Romaniei) iar castigatoarele vor fi anuntate in 24h in story si ca update la aceasta postare.
Castigatoarele vor fi alese prin random.org si trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus. Neindeplinirea uneia dintre ele va duce automat la extragerea unui alt castigator.
Concursul se desfasoara doar pe teritoriul Romaniei si nu este asociat sau administrat de instagram.
Prin participarea la acest concurs, esti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in cazul in care esti selectat castigator, cu scopul expedierii premiului.

#giveaway #giveawayromania #giveawaytime #giveawaycontest #giveawayalert #giveaway2021 #concurs #concursromania #cadou #cadouri


Facebook


YouTube


Instagram