Produsul pe care l-am descoperit dupa ce am avut copii

publicat de catre Ioana Serea pe 23 August 2021

Produsul pe care l-am descoperit dupa ce am avut copii

“Exista viata <<inainte de copii>>, si viata <<dupa copii>>!”…aceasta este remarca unui medic care tinea un curs de puericultura in 2018, care pe mine m-a marcat teribil!! Am inteles explicatia, de ce se intampla acest lucru, am rezonat cu ea, si cumva mi-a ramas intiparita in minte!

Cum asa?! Chiar asa!! :)) Terminam studiile, ne angajam (sau ne dezvoltam propriul business), ne gasim alesul inimii, calatorim, ne distram, cumulam un bagaj tare frumos de experiente si trairi, dupa care “ne asezam la casa noastra”, si ne intemeiem o familie. Vine bebelusul, trece timpul, si incepem sa ne uitam in urma si sa mai povestim una-alta. Si toate povestile incep cu “Inainte de bebe…” (faceam si dregeam si etc etc), iar acum….(schimbat totul la 180 grade)..fac, dreg etc etc  Si nu-mi ziceti ca nu e asa, cei care aveti copii, ca NU VA CRED!! :))

Sunt multe de povestit despre inainte si dupa ce avem copii, ca practic ni se schimba toata viata, si putem detalia fiecare espect din ea, de la somn, la ieri, si petreceri prin cluburi. Dar un lucru pe care il aud frecvent la parinti, este subiectul casa, si curatenie, si cum inainte aveau o persoana care venea sa-i ajute la curatenie o data pe saptamana (caci intre noi fie vorba, corporatisti fiind majoritatea dintre noi, nici nu prea stai pe casa cu atat over time, si nici mizerie/dezordine nu se face), si cum in momentul de fata, nu fac nimci altceva in afara de spala haine, usuca-le, calca-le, impacheteaza-le, da cu aspitagtorul, mopul, sterge praful, spala vasele…si ia-o de la capat :))

Da, cam asa se schimba lucrurile  Si, referitor la spalatul hainelor, ca dadeati drumul la masina de spalat o data pe saptamana, o data cu rufe negre, si o data cu albe, nici nu puneati asa mare pret pe detergentul pe care il foloseati, programul de spalare (ca doar nu dadeati meniul pe voi zi de zi :)) ), temperatura, timp, viteza de rotatie la stoarcere sau orice alt lucru de acest gen. Stateati sa va interesati ce produse de curatenie mai sunt aparute nou in piata? Nicidecum!

Ei bine, cand vine bebe, incepe preocuparea in acest sens: la ce temeperatura ii spal hainutele? Se strica tesatura daca dau multe rotatii pe minut la storcere? Folosesc detergent lichid sau pudra? Le calc sau nu? Si tot asa…si tot asa…

Sunt semne de intrebare pe care si eu mi le-am adresat, si toate mamicile cu care am discutat. Intr-un fel sau altul va dumiriti voi ce si cum, cum sta treaba si ce aveti de facut…

Dar mai sunt si tesaturi ce nu merg la masina de spalat…si este nevoie sa le spalati de mana…chiar in apa rece…E ok detergentul pe care il folositi in mod normal? Face fata sau mai e nevoie de ceva suplimentar? Si aici vin sa va impartasesc din experienta mea, pentru ca, ajunsa intr-un asemenea punct, nu am stiu cum sa procedez. Si atunci am descoperi Igienizatul pentru tesaturi!!

Ce este minunat la acest produs este ca il poti folosi atat in masina de spalat cat si cand speli de mana, atat in apa calda cat si in rece! Nu contine lesie, si elimina orice miros neplacut din haine! 

Te salveaza tare mult in toate situatiile!!

Eu folosesc de la Asevi , pentru ca ei sunt specializati pe produse de casa, de curatenie!

Va las si un cod de 15% reducere pe care il puteti folosi la ei pe site: IOANA!

Sa va fie de folos si spor la treaba!

Cu drag,

Ioana